lauantai 10. toukokuuta 2014

Heippa! Nyt on mennyt jo reilu viikko siitä kun yksin postasin, siitä tuntuu olevan ikuisuus. Sillä välin olen kerennyt pelata, kokeita tehdä, shoppailla ja tiesmitä! Vielä on kokeita jäljellä, joten eiköhän kaikki vielä anneta kaikkemme hyvien numeroiden eteen. Kun itselläni on välillä vaikea keskittyä, päätin tehdä tämmöiset "ohjeet", jos se auttaisi jotakin.(Tätä on pyydetty:-))

1.Jätä puhelin, tabletti, tietokone tai 
  mikä tahansa älylaite hetkeksi.
  (MUSIIKKI SALLITTUA, VAIN JOS AUTTAA KESKITTYMÄÄN!)

2.Kielissä auttaa, kun kirjoitat kaiken minkä
   muistat ylös "muistilapun" tavoin ja tarkistat
   menikö oikein.
   (Jälkeen päin niitä voi lueskella.)

3.Lukuaineissa, esim.Historiassa itse
   piirrän siskoni ja äitini kanssa asioita,
   teemme aikajanan ja kirjoitamme tär-
   keitä asioita.
   Eli piirtäminen voi auttaa tajuamaan
   asioita.

4.Matikkaan ainut neuvoni on laskea.
   Lasken yleensä siskoni ja serkkuni 
   kanssa kirjasta hankalia sanallisia,
   sillä niitä yleensä on kokeessa.
   
Siinä oli pieni lista, joilla itse saan helpotettua lukuani. Mukana pänttäämisessä on vesipullo ja jotain pientä välipalaa, esim.smoothie tai marjat ovat hyviä. 
Olenko ainoa joka välillä turhaantuu kirpputorilla käymisen aikana? Eilen tuli käytyä kirpputorilla taas pitkästäaikaa ja mukaan tarttui sellaisia vaatteita, joita en kaupasta ole löytänyt etsinnästä huolimatta. Olen siis todella tyytyväinen(taas)käynnistä! Hintakaan ei kirpaissut, maksuki näille tuli vain 6.50e. Kerkesin maanantaina käväisemään keskustassa ja mukaan lähti ihana paita jota olin jo katsellut aikasemminkin.

Neule 3.50e

Huivi 1e
Neule 2e
Kuvassa valkoinen paita KappAhlista.

Unkari on todella lähellä, enään 7 päivää!! Odotan innolla, että saan väriä pintaan, muistoja ja kavereita.<3
Tässä olen pähkäillyt erilaisia smoothieita ja päätin kokeilla mustikkapähkinää, oli muuten todella hyvää! Jos tiedätte reseptejä hyviin smoothieihin, laittakaa kommentteihin tai kertokaa jossain niitä, ne ovat tervetulleita.



Kuten kaikki tietävät, huomenna on äitienpäivä ja meidän "perinteisiin" kuulu se, että teemme kakun ja aamupalan ennen kuin äiti herää. Millaisia perinteitä teillä on?:-)
Tänä aamuna teimme köyhiäritareita, nami. Tuoretta mansikkaa, kermavaahtoa...Oli todella hyvää ja järkevää, koska leipä oli kovaa ja olisi päätynyt roskiin. Näin etukäteen, hyvää äitienpäivää kaikille upeille äideille! -Sanni 

6 kommenttia:

  1. Noi sun ostokset on ihania <3 haluaisin itekin käydä kirpparilla, mutta en yhtään tiedä hyvää paikkaa ): voisitteko te kenties tehdä jonkun listan hyvistä kirpputoreista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:-) Tiedän yhden hyvän -> Kirpparilla niminen paikka, kannattaa käydä.(itse melkein aina käyn) Googlaa sijainti.:-)

      Poista
  2. minä tuhraannun aina kun en koskaan löydä vaatteita:( aion koklata noit ohjeita kuulosti hyviltä!!!:33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän tunteen, kun ei vain löydy mitään kivaa.:-( Kokeile ihmeessä, toivottavasti on apua!

      Poista
  3. Tee postaus sitten siitä Unkarin matkasta kun tuut!:3 Ja tehkää lisää leivonta-postauksii mis kerrotte reseptit!:3 Tosi kiva blogi!:)

    VastaaPoista