lauantai 13. syyskuuta 2014

DESCRIPTION

Olipa taas elämyksiä täynnä oleva päivä, huhhuh sanon minä! Aamu alkoi päättäjäisillä, jo tutuksi tullut vanhemmat vastaan lapset- peli jonka jälkeen suuntasimme Laajavuoren seikkailupuistoon. Ihan huippu fiilikset sen jälkeen! Olin Unkarissa(click)ollessani käynyt tämän tapaisessa paikassa, mutta pidin enemmän tästä. Seikkailupuisto oli 'ilmassa', puusta A puuhun B ja C ja niin edelleen olevia ratoja, joissa todella tarvitsi koko kehoa että pääsi eteenpäin! Ehdoton suosikki 
'vaihe' radassa oli vaijerilla liukuminen. Perhosia lenteli mahassa, 
kun odotin että voin mennä. Sitten oli vain mentävä, jalat vispasivat
 hullun tavoin ja hymy oli korvasta korvaan. Ihan huippua!


Tiddidii! Kävimme kuvailemassa päivän päätteeksi Reetan ja Siljan kanssa. Yritin tuntikausia(siltä se ainakin tuntui, hehheh :-D)räpeltää hiusten kanssa ja loppujen lopuski ne menivät sekaisin kaiken sen hyppelyn jälkeen... Ensikerralla yritys on kovempi, haha!


Huomenna olisi tarkoitus käydä pelaamassa Kiteellä viimeinen peli tältä kaudelta. Itse olen ihan tyytyväinen, että tulee pieni hengähdystauko. Voi keskittyä säbään ja blogaamiseen paremmin. Vaikka totta kai tulee lajia ja sen mukana olevia kavereita ikävä, mutta pian taas jatkuu!


Kun katson kuvia kamerasta mielessä 'täähän on ihan hyvä', avaan koneelle ja se on vinossa vielä samaa mieltä jes. Sitten rupean muokkaamaan ja käännän kuvan... Voi ei! Ihan kuin eri kuva, aivan kamala. Tuntuu että näin tapahtuu usein, liian usein haha :-D Kuvia on monen monta ja onnistuneita vain muutama hassu. Ehkä ensi kerralla niitä olisi enemmän joita tänne laittaisin?
-Sanni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti