tiistai 21. lokakuuta 2014

GOOD MORNING

Heelou! Ihanaa aamua kaikille, niillekkin jotka sitä menevät kouluun viettämään. Mulla alkaa vasta kymmenen aikaan koulu, joten saan siis rentoilla kooooko 'aamun'. Pyöräytin siis aamun käyntiin tekemällä super hyvää smoothieta ja puuroa marjoilla. Sen jälkeen suuntasin suihkuun, aah se lämmin vesi, kiireettömyys ja saippuan tuoksu. Voisiko olla parempaa? No ei :-)


Ajattelin lisäillä tänne parin päivän takaisia kuvia. Maanantaina iski hirveä kylmä, vaikka ainahan se syksy on viilenyt pikku hiljaa talveksi. Mutta jotenkin se aina osaa yllättää meikän pahemman kerran, haha! :-D Ei siis auta muu, kun pukeutua kerrospukeutumisella, josta en tykkää yhtään, hyrr.


Läksyt... Vinopino kirjoja, tehtäviä ja lukemista. Kaiken lisäksi tulossa on 2 koetta, joiden lukemista oon vältelly ihan mallikkaasti. Ehkä pitäisi kunnostautua tässä asiassa, haha.


Myös koulukuvat saapuivat viimeinkin! Kesti omasta mielestä kauan, ennenkuin ne tulivat. Ensikerralla ehkä pitäisi tilata suoraan kotiin, että saisi aikaisemmin. Nyt siis jakelemaan tarrakuvia kavereille ja sukulaisille, hihi. 

Päätin siis vain tulla höpöttelemään tästä ihanasta 10 aamusta. Seuraavaksi pitäisi multa tulla ostospostausta tai via my phone, sillä niitä on eniten pyydelty. Pitäkää mukava loppu päivä!
-Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti