torstai 23. lokakuuta 2014

NEW STUFF

Nyt olisi vuorossa viimeisiä ostoksiani. Niitä ei ole mitenkään erityisen montaa, mutta kaikkea pientä tavaraa lähti Tuurista mukaan ja kaupoilta niin päätin sitten aloittaa ostoslakon! :-D Jospa tämä pitäis(viimeksi ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan, hyvä mä)sinne marraskuun loppupuolelle asti. Voisi sitten hyvillä mielin lähteä jouluostoksille, hihi!


Ihan ekana Top-Sportin alennuksista mukaan lähti jo todelletodella kauan haluttu 'puhelinkotelo'. Jonka saa siis käsivarteen laitettua ja on kätsy lenkeillä, saleilla tai mikseipä vaikka ihan muutenkin jossain menossa mukana! Tykkään tästä siitä, että puhelin on tavallaan turvassa tuossa eikä taskun pohjalla jolloin joudun aina pelkäämään että koska se sieltä pomppaa ulos. Väri on vaaleanpunainen(ihanaihanaihana!!)ja hinta oli 19.90€(-30 %)13€* muistaakseni.

Seuraavaksi oli Compression socks, joita myös olen aina metsästänyt mah. halvalla. Ennen tätä en löytänyt mistään niitä kahdenkympin hinnalla ja nyt alennettuna ne taisi olla sitä luokkaa. Joten nappasin viimeiset pinkit(jollei lasketa XL kokoja)ennenkuin ne menivät. Hinta oli siis 26,90€ (-30%) 20€* .
* hinta on noin eli pyöristetty, tarkat hinnat voi kysyä jos haluaa tietää!


Sitten olisi KappAhlin ostosten vuoro! Sieltä mukaan tarttui älyttömän suloisen värinen flanellipaita ja pehmoiset sisätöppöset(vai miten niitä kutsutaankaan?;-)). 
Flanellipaita oli jo hakusessa, sillä vanha on aika tumma joten kaipasin sen vierelle jotain vaaleaa. En ollut edes kunnolla aloittanut etsintöjä, kun tämä käveli vastaan. Oltiin pika käynnillä Citymarketissa ja päätettiin kipaista Vilman kanssa KappAhlissa katselemassa ihania vaatteita. Huomasin alennusrekin(ylläripylläri)ja päätin selata sieltä vaatteet, vaikka ei mitään löytyisikään. Sitten se tulikin vastaan, enkä ollut varannnut rahaa yhtään mukaan joten jouduin jättämään sen sinne. Seuraavana päivänä tulikin taas asiaa kauppaan, joten ryntäsin ensimmäisenä katsomaan olisiko se vielä. Tyytyväisenä sieppasin sen sovitukseen jonka jälkeen veinkin sen kassan kautta kotiin. Hinta oli alennettuna 15€.

Supersuperpehmoiset töppöset olivat myös KappAhlista, ja ne päätin ottaa ennenkuin ne menevät. (Viimevuoden pihistely kostautui siis niin...)Hinta oli 17.95€ joka ei ollut niin karmean kallis näin jälkeen päin miettittyä. En kadu kyllä, nämä ovat yli ihanat!

Tässä olikin parit ostokset! Toivottavasti piditte tälläisestä :-) Seuraavana viikkona onkin ne 2 koetta, joten se tulee näkymään blogissa pienenä hiljaisuutena. Yritän kumminkin nipistää aikaa ja tulla raportoimaan ollaanko vielä hengissä, haha. Hyvää ja aurinkoista loppu päivää!
- Sanni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti