perjantai 13. kesäkuuta 2014

13th Friday

Tosiaan tänään on perjantai ja 13 päivä, jäiks. Vaikka tänään pitäisi olla se kuuluisa EPÄONNEN päivä, minulla se ei ole vielä ollut. Pikemminkin onnen päivä, sillä tänään aurinko näyttäytyi pariinkiin otteeseen ja lämpötila on pysynyt 10 asteen paremmalla puolella, jippii.


Taas on syöty maha pinkeäksi hyviä ruokia ja vielä parempia jälkkäreitä. Varsinkin nuo punaiset makeat herkut ovat kipitelleet suuhun monta kertaa. Vielä ei ole tullut "ei enää, hyi"- fiilistä, vai onkohan se edes mahdollista. 

Tuntuu hurjalta ajatella, että kohta on juhannus ja sitten n.viikon sisällä kesäkuu on ohi. Huijuij nyt pitää taas yrittää unohtaa tuo ja nauttia vielä lomasta. Toivotaan vielä säästäkin kesäisempää. Pääsisin minäkin ruskettumaan muualtakin kun naamasta ja jaloista.


Vihdoin sain maalin ja pääsin maalaamaan. Olen odottanut tätä koko viikon. Hymy korvissa asti tämä tytsy tuossa maalaili ja huomenna saa sitten maalata vielä päälle kerroksen. Toivottavasti tämä nyt onnistuisi, eikä jälki olisi kauhea. - Sanni

Kumpi maistuu sulle paremmin "normaali" lettu vai amerikkailainen pannukakku?
Kerro kommenteissa:-)

1 kommentti:

  1. Amerikkalainen se on vaa jotenkin parempi tehkää room tour teidän huoneista olis kiva nähä ne c:

    VastaaPoista