sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kuulumisia+helppo kesälook♥

Hellurei! Nyt on tullut vihdoin kauan odotettu kesäloma(jeejee).Todistuksessani komeile 9.0 keskiarvo, johon itse olen todella tyytyväinen! Minulla loma alkoi YO-juhlilla, kävin eilen syömässä hienossa vesitornissa serkun lakin saamisen vuoksi(viralliset juhlat olivat tänään) ja entisen naapurin lakkiaisjuhlissa. Onnea kaikille ylioppilaille!
 

Nukuttuani pienet päiväunet sain hirmuisesti virtaa. Pitäisi näköjään nukkua enemmänkin päikkäreitä, haha. Sää ulkona on nyt mahtava, vaikka aamusta ei tuntunut siltä, että aurinko voisi pilkahtaa. Kesäistä fiilistä edisiti VADELMAVENE-biisi joka sai minut hyvälle tuulelle. Päätin siis raahata siskoni kuvauttamaan asuani vielä ennen kuin tuo ihana luonnonilmiö lähtisi.  Mutta pitemmittä höpinöittä siirrytään postauksen aiheeseen eli HELPPO KESÄLOOK.

 

Meiltä on pyydetty tyylipostauksia tai sen tapaisia, että kerromme jonkun asukokonaisuuden ja miten sen teemme ja mitä siihen tarvitaan. Itse päätin sen nyt toteuttaa kesän kunniaksi. Kirjoitin kuvaan mitä tarvitset meikkiin ja mistä olen löytänyt vaatteet tai sen merkin kengät. Kuvasta puuttui poskipuna, itse laitoin hieman oranssinsävyn taittuvaa poskipunaa, suosittelen siihen jotain raikas sävyistä, ei liian tummaa kesäiseen asuun.
 

Tämä asukokonaisuus on mieleeni ehkä jopa lemppari kesäasu! Ei liian arkinen ja sopivan rento päällä. Olen ihastunut näihin maastonvärisiin shortseihin, tuntuu että käytän niitä ehkäpä liika, hehe...
Näin tein meikkini:
(Puhdista iho huolellisesti.)
 Lisää ripsiväriä hennosti, niin että ripset saavat väriä ja paakkuja ei muodostu.
 (Jos haluat näyttävämmät silmät, vedä ohuesti eyelinerillä ripsientyveen viiva.)
Levitä poskipunaa hennosti poikittaisliikkeellä "kuopan" kohdalla, jonka saat kun vedät poskia   sisäänpäin. Häivytä näkyvä raja pois ja laita hieman poskipäille.
 Laita hieman huulipunaa huulille ja lisää tarvittaessa väritöntä huulikiiltoa.
 Valmis!
Pidän tämän meikin luonnollisuudesta ja helppoudesta. Suosin ripsiväreissä mustaa, olen turhan ujo kokeilemaan erilaisia sävyjä. Meikki sopii myös esim. koulunpäättäjäisiin!
Osan hiuksista kiepautin huolettomasti nutturalle takaraivon päälle. Laitoin löysästi kiinni, hieman edestä pussittaen. Näin tämä asu on valmis!

 


Kiitos tästä ideasta, tykkäsin tehdä välillä tälläisen erilaisen postauksen! Piditkö postauksesta ja tekisinkö tämäntyylisiä lisää?:-)  Ehdotelkaa toki lisää ideoitanne postausten tai videoitten suhteen. Hyvää alkanutta lomaa♥ -Sanni

1 kommentti: