keskiviikko 20. elokuuta 2014

NEWS

Mitä olen tehnyt?
Heippa!:-) Pieni tauko tuli sitten pidettyä. Koulu ja harrastukset pitivät minut kaukana koneesta ja postauksen tekeminen jäi pelkästään ajatustetasolle.Tämän päivän sää muutti hieman postausideaani, jos sitten parempana päivänä kerkeän räpsästä ne kuvat ja tulla tänne. Mutta tosiaan tässä postauksessa kerron 'mitä olen tehnyt' pari päivän aikana joten kuviin siis!


Oon nyt alkanut syömään enemmän ruisleipää, paahdettuna sitä tietenkin. Päälle juustoa, kinkkua ja kurkkua nii tämä tyttö on myyty, haha!


Pari uutta Baby Lipsiä tuli hankittua, eikä ihan turhaan. Nämä ovat suosiooni päässeet sävyttävien värien takia, sävyt ovat ihanan raikkaita eikä tee huulista tahmaisia(voikohan noin edes sanoa, hehe :-D)kuten pari muuta erimerkkistä huulia säväyttävää huulirasvaa ovat tehneet.


Iltaisin oon selaillut we it iä pitkänkin aikaan. Ihania kuvia joista saa inspiraatiota kuvaamiseen ja ideoita miten esim. voi tuunailla vaatteita. Koukuttava paikka!


Sunnuntaina oli RAVINTOLAPÄIVÄ, silloin kuka tahansa sai perustaa kahvilan/ravintola yhden päivän ajaksi minne tahansa. Pidin tästä ideasta ja "osallistuimme" siihen Reetan ja Siljan kanssa. Leivoimme sinne erilaisia leivonnaisia ja myimme niitä kahvin ja mehun kera ulkosalla. Tuottoa tuli hyvin ja oli todella mukava päivä! (Jos kiinnostuit, voit googlata asiasta lisätietoja.)
-Sanni






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti