tiistai 17. helmikuuta 2015

behind the scenes

Mooi Aluksi haluan pahoitella tätä hiljaisuutta täällä johon yksin syyllisenä oon mä, myönnän. Järjestelin viime päivien asiat niin huonosti, ettei yksinkertaisesti blogille jäänyt aikaa tippaakaan! Koulusta kotiin tultaessa oli aikataulut tupattuna täyteen milloin koulu juttuja ja treenejä sun muita. Asiaa ei auttanut yhtään koneen temppuilu- jonka nyt sain aisoihin edes hetkeksi, hah :-D Loppu viikkokin näyttää mukavasti kiireiseltä taas, mutta yritän silti tänne päästä rustailemaan. Huh, olikohan siinä nyt kaikki selityksienselitykset ... 



Olen tässä pikkuruisessa päässäni pähkäillyt mitä kivaa tänne saisin tehtyä! Ja toki jos on toiveita ja ideoita/parannus ehdotuksia tai muuten vaan niin ilolla otan kommentteja vastaan :-) Nyt kun oon vielä innostunut terveysjutuista, kuulostaisiko muutama lisä resepti hyvältä? Itse ainakin tykkään löytää maukkaita ja yksinkertaisia reseptejä joita ehkä ei muuten tulisi kokeiltua saatika löydettyä! Etenkin kaikki makea on kuin luotu mulle... Nimimerkillä sokerihiiri, haha ;-)


Viikonloppuna kävin katsomassa uutta serkkua- joka oli niin pieni ja syötävän suloinen(mukana vein ensimmäisen tekemäni raakakakun tuoreelle äidille, joka oli muuten äly hyvää!!) Ja tietenkin vähän vanhempaa M joka lähti meidän matkaan viettämään tänne hiihtolomaansa! Siinä oikeastaan päivät onkin vierähtänyt kun on pitkästä aikaa päässyt puuhastelemaan leikkejä M kanssa(psst. Tulee ihan nostalginen tunne kun menet siihen piiloon jossa itse olet ollut silloin 10 vuotiaana kanssa ja ne samat leikit ja kaikki :-D Ihanaa!!) Harmiksi asumme sen verran kaukana, että ei kerkeä näkemään usein ja pian M on jo iso tyttö, snif :-(



*muutaman kuvan on räpsäissyt M, saa arvata mitkä ;-)
Mutta eiköhän kaikki vielä oteta kunnon loppu rutistus koulusta, sillä ainakin mulla jo parin päivän päästä häämöttää hiihtoloma! Sen vietän riparilla, joten jos en kerkeä tekemään talteen postauksia niin ei taida tulla siltä viikolta yhtäkään. Nyt lähden taas treenaamaan jonka jälkeen menen maistelemaan kieltä(jep, ihka oikea kieli)jäiks!

4 kommenttia:

  1. okei en saanut puoliakaan selvää että mitä oot tehnyt, mutta EI SE MITÄÄN. kiva postaus silti XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, yritän ensikerralla kirjoittaa selvemmin! Kiitos kumminkin :-)

      Poista
  2. Aawwww toi yks kuva missä oot sää ja M(?)❤ Voisitko tehä hiihtolomalla mydayn?✌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo mun serkku jonka nimeä en viitsinyt tänne laittaa :-) ❤ Valitettavasti se ei taida onnistua, sillä olen siellä riparilla ja se kestää koko viikon! Mutta voin yrittää joku päivä väsätä sellaisen tänne, jos sitä halutaan :-)

      Poista