keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Super helppo banaani jäde!

Sanni: Heissaaan Ensimmäinen kerta taas pitkään aikaan kun kerkeän ihan ajan kanssa tulla tänne teille päivittelemään! Ja tämäkin viikko on buukattu aika täyteen- jäiks. Luulin saaneeni vapaapäivän, mutta huomasinkin sille olevan merkitty riparitapaaminen jota nyt jo hieman panikoin. Vaikka tutut naamathan siellä on, mutta mutta... Haha, joko siellä häitisimmät pyörittelevät silmiään ja odottavat reseptin alkua? ;-) No, päästetään teidät sen kimppuun- let's go!


tarvitset:
2 banaania
raakakaakaojauhetta
kookoshiutaleita

Jeps eli kyseessä on pommin varma ja helppo resepti! Itse maustin oman jäden suklaan maulla ja kookoshiutaleilla- mutta tästä saa monta erilaista variaatiota kehiteltyä. Toinen hyvä yhdistelmä on banaani/mansikka ja miksei vaikka vadelma ja/tai mustikka! Eli banaanin kaverina voi olla mikä tahansa mistä tykkäät :-)



Ensimmäisenä pilko banaani ohuiksi siivuiksi ja levitä ne ympäri leikkuulautaa tasaisesti. VinkVink,! Liian ohuita ei kannata tehdä, sillä ne eivät lähde irti laudasta ja paksuissa kestää enemmän kohmettua ihan sisältä. Vie ne pakastimeen 1-3 tunniksi, riippuen siitä kuinka kauan kestää, että ne jähmettyvät! Tässä kyllä kannattaa oikeasti antaa ollu siellä pakastimen viileydessä- muuten ei tule haluttua koostumusta nimimerkillä kokeiltu on :-D

__________________________________________

Ota banaanit pakastimesta ja irrota ne laudasta. Tässä tarvitsee hermoja sillä itselläni ne jäivät kiinni todella lujasti ja sain kaksin käsin taistella että ne lähtivät irti. Seuraavaksi laita ne astiaan jossa survot ne muusiksi tai blenderiin ja blendaa ne tasaiseksi jäätelöksi. Sitten lisää kaakaojauhe ja kookoshiutaleita- oman maun mukaan taas! Itse laitoin suurinpiirtein 2-3 rkl kaakaota ja kookosta 3 rkl. Sekoita hyvin. Taddadaa valmista! 



Näin saatiin super hyvää jätskiä jota syödessä ei voisi uskoa, että oikeasti syö jotain terveellistä! Pääsi kyllä ykköseksi, jos makeaa tekee niin tällä jos millä lähtee se Tulevia postauksia en uskalla luvata mutta pyrin tekemään toive postaus listasta mieluisia! Mukavaa loppu päivää


2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Pitää kyllä kokeilla ;) super kiva blogi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Toive laitettu talteen ja suosittelen kokeilemaan, on tosi hyvää ;-)

      Poista