lauantai 22. marraskuuta 2014

Dear Santa Claus...

Wihhhii! Vihdoin voin aloittaa joulu hömpööttelyn- ja ihan luvan kanssa ;-) Tänä vuonna toivelistan rustaaminen on venähtänyt normaalia pidemmäksi. Yleensä kerkesin tähän asti kirjoittamaan kolmesta viiteen erilaista listaa, hehe. 

Oon aina pienestä asti rakastanut joulua, enkä varmasti ole ainoa. Tunnelma, ruoka, iloiset ihmiset, lumi(jos tänä vuonna tulisi!)...Oikeastaan kaikki on ihanaa joulussa! Ja oon myös sen verran perinteitä vaaliva, että joulu vietetään Suomessa perheen ja läheisten kanssa piste. Ajatuskin siitä, että joulua tulisi viettää jossain lämpimässä maassa saa kylmiä väreitä! Hyrr. Eihän se olisi silloin joulu, vai?


1. Ensimmäisenä toiveena olisi Nike Free Run- kengät, värinä musta&valkoinen. Rakastan niiden yksinkertaisuutta ja yhdistettynä erilaisiin asuihin se tuo urheilumaisuutta!

2. Seuraavana olisi tämä syötävän suloinen yöpaita! Tälläisiä voisi olla kaksi, toinen värissä harmaa ja toinen vaaleanpunainen.

3. Myös nämä söpöt yöhousut olisi ihana omistaa Toivon lähes joka vuosi yöpukuja- niitä ei voi olla liika, vai? ;-)

4. Jonkinlainen kultainen koru olisi oiva lisäys lähes olemattomaan korukokoelmaani. Simppelit&isot korut värinä kulta- aah, olen myyty!

5. Uudet farkut ei olisi pahitteeksi. Tällä kertaa laatun voisi panostaa, ja toivon että pukki osaisi tuoda Dr.Denim vaaleassa sävyssä olevat farkut :-)

6. Suklaata! Joulu ilman suklaata... Voiko sitä edes jouluksi silloin kutsua? Ei toimisi meikäläisen kohdalla tämä yhtälö, hihi.

7. Viimeisenä toivon kultaista basic- kelloa! Joku ihan rihkamahalppiskama käy tälle tytölle vallan mainiosti, kun en vielä merkkikellojen päälle ymmärrä mitään(olenkohan ainoa? :-D).

_____________________________

Siinä oli joululahjatoiveeni!(mukaan en laskenut niitä, joita arvelen ehkä tiedän saavani)Vietin monen monta tuntia tässä koneella pähkäillen, että mitä mä oikeasti toivon. En muistanut miten vaikeaa tämä olikaan, haha. Pienen pääkivun ja happihyppelyn jälkeen ajatus lähti luistamaan taas ja sainkin kuin sainkin tämän valmiiksi. Mutta mut tuntien, tämä tulee muuttumaan useasti ennen sitä h-hetkeä ;-)
-Sanni

1 kommentti:

  1. Ihana postaus Sanni! Sää osaat kirjottaa niiii hyvin! :-) Ja kiva toi uus kuva tossa ylhäällä, en tiiä mikskä sitä sanotaan mutta kummiski!

    VastaaPoista