torstai 20. marraskuuta 2014

ORDERS

Heippa! Voisin selitellä parin postauksen verran tästä hiljaisuudesta, mutta muusta en olekkaan puhunut. Mutta siihen tulee nyt loppu ja yritän päästä 3 postausta- viikko rytmiin(jee!!). :-) 
_______________________________
Tilasin tässä syksyn aikana(en muista tarkalleen päivää, mutta syys-lokakuussa)Gutzilta parit urheiluvatteet. Entuudestaan mulla olikin kyseistä merkkiä, joka on kyllä super hyvä! Tällä kertaa tilaukseen lähti muutama basicjuttu ja muullekkin perheelle tilattiin samallakerralla juttuja.


JUOKSUHOUSUT | Gutz | 20€(??)
Toimitus oli hieman hidas, mutta onneksi tulivat! Pikkusiskollani on ollut kyseiset juoksuhousut, joihin silmäni takertuivatkin. Sillä oon etsinyt tooosi kauan basictyylisiä juoksuhousuja- sen enempää väritilkuilla, erilaisilla vetoketjuilla tai vastaavilla tehtynä. Eli perusmustat oli etsinöissä. Äiti vinkkasikin, että Gutzilla olisi tälläisiä ja sieltä sitten tilasimme nämä ihanuudet, jotka pääsevätkin tänään heti tosi toimiin!


Viimeisenä muttei väihäisempänä tulee puhelimen kuoret! Tänään juuri koulusta tultuani odotti ovella lähetti, joka antoi pienen ruskeanpaketin kouraani. Innoissani avasin paketin, jonka sisältä paljastui kuoret! Jippiii!! Laitettiin suurinpiirtein tasan viikko sitten valintojen jälkeen tilaus tulemaan- kertomusten mukaan siinä pitäisi mennä muutama viikko, ellei jopa kuukausi. Tietenkin jäin odottamaan sitä 'pahinta. Toisin kävi ja oon ihan supertyytyväinen, että tilattiin sieltä sillä viikko ei ole yhtään pitkäaika oottaa. :-)
Mahtavaa loppupäivää!❤ -Sanni

(LUE! Pahoittelut huonoista kuvista, ensikerralla yritän päästä päivänvalossa kuvailemaan :-()

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti