sunnuntai 2. marraskuuta 2014

HELSINKI | HELSINGFORS

Huhhuh! Se on nyt Helsinki koettu ja nähty jälleen kerran. Voisin kertoa vaikka ja mitä tästä reissusta, mutta tyydyn nyt tiivistämään jotenkin järkevästi asioita :-D (joka ei ole helppoa- ainakaan mulle!) 


Lähdettiin junalla kohti Tikkurilaa suoraan koulusta. Jännitti vähän, että miten me kerettäisiin sillä junahan ei odota! Hyvin kumminki kerettiin ja löydettiin nopeaa paikat. Päästiin myös testaamaan tätä uutta 'puhelimeen tulevaa lippua'. Tää lippujuttu oli kyllä niin kätsy! Ei tarvinnu sählää papereiden kanssa.
_______________________________

Saavuttiin sitten ilta kuuden aikoihin Tikkurilaan, jossa vastassa oli kummi-setäni. Oli kyllä voittaja fiilis junamatkan jälkeen, sillä sitä ei oltu ilmastoinnilla pilattu. Eli vaunussa oli törky kuuma, lääh!

Super hyvä iltapala, namskk! 

Suunnattiin 'kodin' kautta kohti Jumboa shoppailemaan, sillä se oli kiinni seuraavana päivänä. Jumbo oli kyllä älyttömän iso! Tuli mieleen Unkariajat, haha. Siellä kyllä oli monen monta kauppaa ja varmasti olisi koko päivän voinut siellä kuluttaa. Mutta aika päätti rajoittaa ja tiivistimme käymisemme tiettyihin kauppoihin, joista sitten lähtikin mukaan kaikenlaista.


Sen jälkeen lähdettiin 'kotiin' tyytyväisin mielin, maha täynnä super hyvää jätskiä ja lompakot kevyempinä. Huomasinme myöd kuinka kadun väki vietti Halloweeniä, talot oli koristeltu karmiviin olentoihin ja pienet lapset riensivät ovelta ovelle karkkia hakien. Loppu ilta meni pelatessa korttia ja syöden.



Lauantaina lähdimme kävelemään Kartanonkoskea ympäri. Se oli todella upea paikka, pisti tämän tytön hiljaiseksi. Kaiken kruunasi Sää, joka suosi kyllä ja oli ihanan rapsakka ilma! Katseltiin kun lentokoneet nousi ja laskeutui, käytiin myös siinä kohdalla jossa Risto Räppääjä oli kuvattu(jippii;-)) ja pyörittiin mitä erikoisemmissa laitteissa puistoissa.


Tämän jälkeen hurautettiin Helsinkiin. Käytiin syömässä Hard Rock Cafessa, joka oli Halloweeniksi koristeltu mahtavasti! Ja englannintaitoa testattiin, sillä menu oli pelkästään englantia. Haha hyvin sain kummenkin perus hamppariy sieltä bongattua ;-) Tilattiin ruoka, jossa ei mennyt kyllä 15 min kauempaa. Helpotusta mahalle sillä se kurni siihen malliin että puolikin tuntia olisi
 ollut liikaa!


Maittavan ruuan jälkeen lähdettiin kävelemään keskustassa. Sen jälkeen suunnattiin autolle ja ajettiin kohti Starbucksia johon pikkusiskollani oli hirveä hinnu päästä. Otettiin jälkkäriksi super hyvä frapuccino! Chocolate chip cream piparmintulla. Silja taisi ottaa Vanilla creamin ja Johanna Pumpkin spice latte, jotka olivat myös hyviä. 


Tämän jälkeen otettiin nokka kohti mummulaa. Maisemat oli upeita, olisi voinut räpsiä kuvia muistin täyteen. Saavuttuamme menimme syömään(haha taas!)hyvää lasagnea, lurps vieläkin herahtaa vesi kielelle kun ajattelee! Sitten höpöteltiin ja vaihdettiin kuulumiset ja koulukuvat annettiin. Tämän jälkeen esiteltiin ostokset ja katseltiin Tvtä. Unirupesi ottamaan valtaa ja lysähdin sänkyyn putkän päivän päätteksi.

(LUE! maailman ihanin kohta  rakastan mummuni sisustustyyliä)

Heräämisen jälkeen vielä fiilisteltiim ja juteltiin. Syötiin aamiainen ja ruvettiin pakkaamaan. Pian tulikin kyyti Riihimäelle jossa odottikin juna kohti kotia. Pienten odotteluiden(vika junassa)saavuttiin turvallisesti kotiin kera muistojen ja kerrottavien!
-Sanni

2 kommenttia:

  1. Nyyh... :( Kommentoin tohon Fall must have -postaukseen, mut ette vastannu mun kommenttiin! :/ Vai etteks ees huomannu sitä?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käskenpäs Kaisan heti käymään katsomassa! :-) Pahoittelut siitä ettei olla huomattu :-(

      Poista