perjantai 21. marraskuuta 2014

hey Friday

Miten ihanaa onkaan huomata aamulla, että on perjantai! Ja kaiken kruunasi se, että tämän päivän liikkatunnit oli peruttu meidän ryhmältä tiistain Monitoimitalolla oleilun vuoksi- joten pääsin jo 12 kotiin!


Kotiin päästyäni kävin hakemassa kukkaroni ja suuntasin kohti lähikauppaa. Mukaan lähti lemppari karkkipussi- jota tässä mutustelen samalla kirjoittaen, hihi! Tuo kyseinen pussi on varmaan ainut 'valmispussi jonka lajit maistuvat kaikki tälle tytölle. Nams! 


Myös uudet puhelimen kuoret pääsivät heti käyttöön. Itse tykkään tositosi paljon näistä, ehdottomat ykköset! Harmi vain, että eivät suojaa kunnolla näyttöä, joten jos jonnekkin suuntaan pitää laittaa toiset kuoret- kun niin tapaturma-alttis olenkin, haha :-D


Aamulla tämä näky sai vielä herättelemään toiveita muutamaa lisä minuuttia kohden, tshi. Vaikka aamuvirkku oonkin, nyt ysin aamut ovat houkuttelleet enemmän. Kunnon yöunet|aamupalayhdistelmä on parasta! Tänävuonna oonkin yrittänyt panostaa kunnon yöuniin, sillä niissä on niin paljon hyötyä ja kun urheilua on lähes jokapäivä en jaksaisi millään pienillä viiden tunnin torkuilla koko päivää. 

Tosiaan tämän postauksen aiheet oli laidastalaitaan- vailla selkeää linjaa. :-D Pientä päivittelyä ja kuvia päivältä. Viettäkää hyvä viikonloppu, omani menee treenien ja kokeiden lukemisen kanssa(boring...) :-)
-Sanni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti