lauantai 13. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Heipsu! Vihdoin täälläkin se tylsä vesisade vaihtui ihanaan lumisateeseen jota onkin satanut koko päivän- eikä loppua näytä tulevan hetkeen Tälläisinä päivinä sitä mieluusti käpertyisi viltin alle, lukisi aikakausilehtiä, siemailisi kuumia juomia ja laittaisi jalkaan super pehmoiset villasukat. Oih miten ihanalta se kuulostaakin! Mutta näin en ainakaan itse ole päässyt tekemään, sillä aamuinen herätys talkoisiin(lue: hyvästit pitkät unet ja kiiretön aamu tältäkin viikonlopulta, nyyh!)josta kiireellä menin suoraan reeneihin ja sen jälkeen pääsin vasta kotiin. Eilen piti tulla jo päivittelemään kuulumisia, mutta päätin käyttää ajan paremmin hyödyksi- tuli siivottua melkein koko huusholli yhdeltä seisaukselta!



Oli aivan pakko käydä räpsimässä kuvia tuosta ilmiöstä tänne teillekkin.(Vaikka veikkaan että te olettekin sitä nähnyt riittämiin ikkunasta katsoen ja instaa selaillessa)Oonkohan ainut joka on niiiin innoissaan tästä, haha :-D Harmi vain, että valoisin aika tuli vietetty visusti neljän seinän sisällä, joten kuvatkin ovat sen mukaisia eli tummia. Arg, en voi olla tästä valittamatta. Jokaisen blogaajan pahin painajainen, voin vannoa!



Päätin nyt pistää asukuvan kehiin, vaikka se ei olekkaan mitenkään hyvin otettu. Suoraan sanoen tälläiset kuvat ei sovi mulle yhtään, mutte menkööt tän kerran. Kuvassa maailman ihanimmat lökäripöksyt(jos niin voi sanoo :-D)ja huomatkaa aiheeseen sopiva neule! Molemmat siis H&M, joka näköjään taitaa olla mun vaatteidenostopaikkanumeroyksi. Eikä ihme, siellä on suht halpaa ja paljon perusvaatteita- jotka mätsää hyvin mun muutenkin perusvaatteisiin



Päätin leipoa itselleni joulutorttuja ja mieleen tuli yksi hassu asia. Sillä uskokaa tai älkää, pari vuotta sitten en edes tiennyt, että joulutorttuihin voisi laittaa jotain muutakin hilloa kuin luumu! :-D Haha, jep oon vähän jälkeen jäänyt. Oon aina syönyt torttuni luumuhillolla ja olihan se pienoinen shokki kuulla, että siihen on olemassa toinenki hillo.
-Sanni 

Milläs hillolla sulle maistuu joulutorttu? Vai viekö piparit voiton? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti