perjantai 26. joulukuuta 2014

Snowy day

Moikka moi Ajatelkaa, enään vain 5 päivää tätä vuotta! Tää vuosi meni tosi nopeesti- nopeemmin kuin mikään vuosi aiemmin mun mielestä. Oon jo suunnitellut(lue: kenties innostumista uudesta vuodesta?)tulevaa vuotta, lupauksia ja miten olisi kiva sitä viettää. Mielessä oli, että tulisin tänne teille jakamaan joulustani ja niinä päivinä olleista kuvista jotain sepustusta- eihän siitä kumminkaan eilen tullut yhtään mitään... Koko päivä meni sänky-sohva-jääkaappi- välillä, joten vika oli minussa myönnetään myönnetään! :-D


Tämän päivän suunnitelmatkaan eivät ole erikoiset- siivoilua, rentoutumista, kuntopiiri ja muita vastaavia! Myös kynsiin voisi taiteilla jotain talvista meininkiä ;-) Lakkauksesta puheen ollen, lähes aina kun oon saanut sipaistua kynsiin väriä ja niiden pitäisi antaa kuivua, tulee mulle pakottava tarve tekemään kaikkea! Siis ihan oikeesti- hiusten harjaus, housujen nykiminen, sängyn petaaminen, kaikki tälläiset tulee pinnalle kun niitä ei pysty tehdä... Tosi raivostuttavaa! :-D Joten nykyään yritän hoitaa kaikki tälläiset ennen kuin aloitan koko hommaa.



Siirsin taas pitkästä aikaa kuvat koneelle ja sain muistin tyhjennettyä. Kauaa se ei tyhjänä joutunut olemaan, kun lähdettiin ulos räpsimään asuista kuvia Kaivelin vaatekaappia ja samalla katsastin mitä tulevista alennusmyynneistä lähden metsästämään! Tällä kertaa ei lista olekkaan sen kummoisempi, pari meikkiä ja vaatetta vain. Joten halvalla päästään, huh!
Hyvää ja aurinkoista loppu päivää
-Sanni

Jeans Piece  Scarf Ginatricot  Bag H&M  Shoes Kirpparilla  Watch Glitter  Knitting Kirpparilla 

2 kommenttia:

  1. Sanni tää on niin ihana taas kerran❤ Millä muokkaat nää kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lotta❤ Muokkaan vähän sillä sun tällä, mutta säädän yleensä kameran asetukset niin, että ei tarvis paljoa ruveta muokkailemaan!

      Poista