maanantai 15. joulukuuta 2014

OUTFITS

Moikkamoi! Oon ihastellut monesti toisissa blogeissa asukollaaseja, joten miksei tännekkin ilmestyisi sellaisia :-) Monesta kollaasista oonkin saanut inspiraatiota omaan pukeutumiseen(joka tuntuukin nyt olevan ihan hukassa, jäiks), vaikka kaikki tietenkään ei oo omaa tyyliä. Myös näitä tehdessä sain ideoita ja päätinkin yhden toteuttaa- tosin sellaisilla vaatteilla joita saan haalittua täältä Suomesta. Huomasin niitä tehdessä kuinka paljon kokosin yksinkertaisia asuja, ne on vaan onnistunut saamaan mun huomion poikeuksitta niihin. Mutta sen pitemmittä löpinöitä, mennään katsomaan mitä sain teille tänne tehtyä



Ensimmäisenä on mun henkilökohtainen lemppari! Se koostuu yksinkertaisista(ylläriylläri, hehheh)ja mukavan tuntuisista vaatteista jotka voisin hyvin nähdä päälläni. Mustat farkut käy lähes kaikkeen ja saa korostettua asua kuin asua ja siihen lisättynä aivan ihanat NIKE FREE RUN- kengät, aah taivaallista Miinuksena tässä on se, että asu ei ole ollenkaan käytännöllinen tänne päin maailmaa tähän aikaan- kengät päästäisi loskan sisälle ja loppu päivä menisikin litimärissä sukissa sipsuttaen ja paita saisi tämmöisen vilukissan tärisemään kylmästä.


Toisena on juhla-asu johon yhdistin pieniä yksityiskohtia korostamaan asua. Mekko(joka löytyy Vilasta, muistaakseni 3 eri värissä)on tosi kaunis, klassinen ja ajaton Ja nyt niihin yksityiskohtiin eli koruihin! Korviin sopisi täydellisesti hillityt kultapallot ilman sen kummempia selittelyitä ja kaulaa koristamaan kultainen simppeli koru.  Haha kukaan ei varmaan huomaa heikkouttani eli kultaisia yskityiskohtia...
 Kengiksi sopisi valkoiset korkokengät ilman niittejä sun muita koristeita korostamaan mekkoa ja yläosaksi voisi laittaa rennon neuletakin, joka lämmittäis ja tekisi asusta myös vähän arkisemman! Meikkinä toimisi hyvin yksinkertaisuus, ripsiväriä silmille, kynsiin huulipunan kanssa samaa sävyä oleva punainen väri ja huulille se punainen.
Voisin itse tämän pukea mm. rippijuhliin


Kolmas asukokonaisuus koostuu tosi tyttömäisistä vaatteista. Tämä asu poikkeaa hieman omasta tyylistäni joten tätä tuskin laittaisin päälleni, vaikka onkin syötävän suloinen! Aivan ihana Vilan villatakki sopii täydellisesti neulehamen kanssa, jotka varmasti lämmittävät kylmästä säästä huolimatta. Mukaan lisäsin tyttömäisen peplumpaidan- joka mätsää hyvin tiukan hameen kylkeen! Huuliin sipaisisin vaaleanpunaissävytteistä punaa ja kynsiin laittaisin hieman kirkkaamman vaaleanpunaisen.
Kultaa löytyy tästäkin asusta(toivottavasti se ei tursua teidän korvista!!)ketjuna ja rusettina, jonka voisi sitoa hiuksiin. Rentoutta tuo tähän valkoinen kassi, joka on 'punottu ja niin sanotusti malliton. Kenkinä toimii tällä kertaa mokkaiset korkokengät ja voilà valmis!


Neljäs asu on melkeinpä kokonaan koottu Vilan vaatteista! Jotenkin sen kaupan vaatteet käänsi mun pään ja yritänkin seuraavalla kaupunki reissulla poiketa siellä ihan ajatuksen kanssa- jos löytyisikin jotain näistä  Aivan ihana toppi kauniilla yksityiskohdalla kaulassa sopisi yksiksekseen noiden muiden kanssa, mutta kun nyt eletään vielä toistaiseksi kylmiä aikoja piti siihen etsiä lämmikettä käsivarsille.
 Päädyin siis tuohon klassiseen jakkuun, josta oonkin haaveillut jo pitemmän aikaan! Mustat farkut ja 'conssit' jalkaan ja ollaan jo melkein valmiita. Vielä laittaisin taas nuo kultapallot korviin ja ranteeseen super söpön kultaisen-sydän-koru-ketju-homman ja puhelinta koristamaan nuo kuoret, aah Huulien nopea punaus hillityllä pinkillä ja let's mennään!


Viimeisenä on mun toinen lemppari joka on jälleen kerran yksinkertainen, hillitty ja yllätys että vaatteet löytyy Vilasta  Pitsinen paita valkoisessa sävyssä sopii myös esim. juhlallisempiinkin tilaisuuksiin ja on silti myös hyvä arkisempiikiin pukeutumisisiin. Mustat farkut(jälleen kerran, lempparit tai jotain?)ja beige jakku täydentäisivät asua enemmän kuin hyvin!
 Koruina toimisi kaulassa roikkuva yksinkertainen, mutta näyttävä koru ja ranteessa saisi olla nahkainen kello. Jalassa olisi Nike Rosherun kengät harmaana ja niihin sopiva lompakko isossa koossa(MK). Huulet saisivat olla melkeinpä ihan luonnontilassa, laittaisin vain EOS lipbalmia tuomaan hieman kosteutta niihin!
-Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti