torstai 29. tammikuuta 2015

Last shoppings

Sanni: Moikkamoi❤️ Nyt tulisi viimeisiä ostoksiani, joita ei kauheasti olekkaan kertynyt niin paljoa kuin uhoan aina vaatekriisin(tai köyhyyden tuskastelun) keskellä. Kaikki on kyllä ollut mieluisia- ei ole tullut sitä ärsyttävää fiilistä että olisi ostanut turhan. Ja hyvä niin! Jatketaan samalla radalla, eikö ;)


1. Dr.Denim farkut
Ostin nämä jo vuoden alussa ja muutaman viikon käyttö kertojen jälkeen voin todeta hyväksi! Tarpeeksi tiukat ja plussana vielä ihanan väriset❤️ Eli juuri niin täydelliset kuin voi toivoa. Harmikseni kerkesin(lue: kömpelönä)sotkemaan housut parin käyttö kerran jälkeen ja ne menivätkin sitten suoraan pesuun... Hintaa näillä oli 59.90 tai 49.90€, eli täysihintaisena lähtivät mukaan!

2. Shortsit
Oon pitkän aikaa tuskastellut vain yhdillä(onko tuo edes sana, haha?) shortseilla treeneissä ja pyytänytkin, että kerkeäisikö joku mun kanssa piipahtamaan kauppaan hakemaan toiset kaveriksi. No, tiistaina kotiin tullessa äiti kertoi iloisen uutisen❤️ Hän oli käynyt hakemassa mulle uudet shortsit! Oli kyllä tosi iloinen yllätys- kiitoskiitos kiiitos❤️ Hintaa en tiedä, mutta luulen sen olevan 10-20€ välillä!


3. Knitting
Jatketaan vielä näillä vanhemmilla(jos ei otetaan huomioon välissä olevia shortseja) ostoksilla, elikkäs tälläinen syötävän suloinen neule! Löysin sen Seppälän ale-rekistä puuduttavan selailun jälkeen. Olin nähnyt tämän aikaisemmin ja haaveillut sen ostosta ja nyt se käveli eteeni oikean koon ja kera alelapun kanssa! Totta kai tartuin tilaisuuteen- alennuksien jälkeen hinnaksi jäi vain 8.50€. Halpa&hyvä, enkä valita❤️ 




4. Nike treenilaukku
Tiddidii!! Tässä tämä postauksen niin sanottu 'pääostos' näkyykin- Niken basic treenilaukku❤️  Kahta lajia pyöritellessä tuli monta kertaa menetettyä hermot vaihtelu eri laukkujen ja muiden sellaisten välillä ja päätin sitten hankkia laukun johon mahtuisi molempien lajien tavarat(mailoja ei lasketa, heh ;)) Rupesinkin heti metsästämään erilaisia laukkuja, jos vaikka joku sattuisi olemaan ihan täällä olevassa kaupassa. Niin ei kuitenkaan tapahtunut miksi aina minä? joten päädyttiin äidin kanssa tilaamiseen- jotta olisi varmasti mieluinen! Stockmannilta löytyikin heti varteen otettava laukku, itseasiassa kaksin kappalein. Päädyin Niken merkkiin hyvän laadun vuoksi joten valinta oli loppujen lopuksi helppo. Hinta oli 39.90€ joka ei tuntunut yhtään pahalta- varsinkaan sen sivuston jälkeen jossa hinta vilisi sadan yläpuolella, haha!

Lisäksi uutukaisena on objektiivi Canon EF 50mm f/1.8 II. Aluksi päätin että vielä kerran kuvaisin vanhemmalla objetkiivillä, mutta sitten luovuin ajatuksesta heti kättelyssä! Koska multa toivottiin objektiivistä erillistä postausta, tulee kuvai siitä olemaan sitten sieltä. Toivottavasti piditte tästä- viimeksi tälläisestä onkin jo iäisyys. Aurinkoista loppu viikkoa❤️ 



2 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas ! Alimmat kuvat treenilaukusta ehkä mun makuun liian valosia, mutta kuitenkin tosi hienoja ! Jatkakaa samaan malliin ! Voisitteko tehdä yhdessä postauksen ? Ja asupostaukset on kaikki superkivoi aina ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo silloin katsoin kanssa kamerassa, että miten se valo noin pomppaakaan :s Täytyy katsoa miten saadaan aikaa järjestettyä- mutta toive on pistetty korvan taakse!:) Sellaista olenkin suunnitellut, kunhan saisin jonkun kameran taakse niitä räpsimään ;)

      Poista