sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Mitä olen tehnyt?

Sanni: Blogiansa laimin lyönyt ilmoittautuu täältä, vielä kaksin käsinkin... Hiljaisuuden ei pitänyt venähtää todellakaan näin pitkälle. Moni ehtikin tulla kyselemään millon postauksia olisi luvassa ja miksi niitä ei ole tullut ja sen sellaista. Mutta mukava kuulla, että siellä ruudun toisella puolen on meidän blogista kiinnostuneita Voisin selitellä kaikenlaista hiljaisuudesta, mutta skipataan suosiolla se osio, eikö? :) 



Nyt kysymykseeni- mitä olen tehnyt? No tämä viikko oli aika tapahtuma rikas, oli iloa, surua, onnistumisia ja treenejä, läksyjä ja omat synttärini! Kaikki ei mennyt tietenkään suunnitelmien mukaan(lue: vain yksi onnistui suunnitelmien mukaisesti!:D), mutta onnistuneet synttärit silti oli Treenejäkin mahtui tähän viikkoon kahdeksat, joiden parissa sai touhuta ihan riittämiin, hehe. Tännekkin olin tulossa kirjoittelemaan tuosta ihanasta sää ilmiöstä nimeltä aurinko- aikaiseksi sain vain kuvia, aivojen työ oli jäätävän tahmeaa ja tekstiä ei tullut, jollei muutamaa hassua sanaa lasketa.


Ihaninta oli herätä syntymäpäivä aamuna ja kävellä pehmoiset töppöset jalassa aamupala pöytään Jossa odottikin muutama lahja ja jäätelöä ja muita hyviä herkkuja! Ja tietenkin aamiainen, tshi ;) Puhelin oli täyttynyt onnitteluista(iso kiito kaikille!)ja päivä lähti hyvin käyntiin! Sain super ihania asioita lahjaksi, joista ajattelin tammikuun lopussa tehdä postauksen jos kiinnostusta löytyy.(Syy tähän, koska osa lahjoista saapuu vasta silloin) Joten tämä viikko oli kaikin puolin superi! Nyt niin sanotusti palattua arkeen eli sokerittomaan ei tuntunut kivuliaalta- oisihan se synttäri päivä mennyt varmaan hyvin ilman mitää hyväskää, mutta olihan se kiva saada herkutella



Tulin tosiaan tänne päivittelemään, että elossa täällä ollaan vielä, haha :D Samoin tämä oli hyvä tekosyy paeta matikan lukua joka tuolla kammottavasti odottaa ... Hrr. Mutta nyt jatkan leffan katselua, mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti