sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Lazy day

Sanni: Moikkamoi! Parin viimeisen(lue: oikeastaan koko loman)ajan oon vain viettänyt oikein kunnolla rentoillen- jos paria treeniä kaiken sen laiskottelun ja makoilun välissä ei lasketa. Poden hieman huonoa omatuntoa, kun kyhjötän nollatilassa sisällä ja ulkona on mitä mahtavin sää. Tai no jos rehellisiä ollaan niin oli. Eilen&toissapäivänä sää oli kaukana tammikuisesta, talvisesta ja lumisesta säästä. Nyt on hieman siedettävämpi sää- lunta satoi reippaasti yön aikana ja pakkanen kiristyi. No mutta käytin sen sateisen päivän(Jep siis ihan oikeesti ei tullut mitään lunta eilen, vaan vettä yhdessä vaiheessa ...)hyödyksi siivoamalla huoneeni joka näytti olevan ihan tornadon jäljiltä, leipomalla ihan super hyvän tonnikalapiirakan, kuuntelemalla kyllästymiseen asti kesäisiä biisejä ja sen kylkeen selailin kesäkansioita(voih.. Miksei kesä voi olla jo?), katsomalla tv:tä ja syömällä. Kaiken tuon tekemisen keskellä ja toiveekkana auringon pilkahduksesta satuin erehtymään lampun valoa auringoon valoksi... Ryntäsin ikkunaan silmät toivosta kiiluen ja suurinpiirtein hihkuen katsomaan ulos, mutta eihän siellä mitään aurinkoa ollut, saatika sitä valoa. :-D



Mutta tälläisinä päivinä parasta olisi shoppailu❤ Kävinkin alennusmyynneissä heti joulun jälkeen ja mukaan lähtikin kaikenlaista tarpeellista ja ei niin tarpeellista, hehe :-D Kävin myös hakemassa ne kauan himoitut Dr.Denim- farkut itselleni(khjijjii jippiii!!), jotka on osottautunutkin ihan nappi valinnaksi❤ En ookkaan muissa farkuissa kulkenutkaan kuin niissä oston jälkeen!



Loppuun mun pitää tulla suosittelemaan tätä kyseistä maailman parhaimman tuoksun omaavaa rasvaa Sain sen joululahjaa ja oon lotrannut sitä mielettömästi siitä lähtien! Mikä parasta, tuoksu pysyy iholla eikä lähde ihan heti niinkuin yleensä mun ostamilla rasvoilla on tapana. Näitä on myös herkälle iholle(tuoksu eri)joten se ei siitäkään jää kiinni jos haluaa kokeilla näitä Niitä löytyy varmaankin peruskaupoista Prisma, Cittari jne. Viettäkää rentouttava viimeinen(lue: ainakin mun osalta vika ...)lomapäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti