lauantai 14. maaliskuuta 2015

Favorites of February

Sanni: Tässä olisi taas piiiitkästä aikaa kuukauden suosikit! Mukaan olisin halunnut muutaman muunkin tavaran, mutta jotta en paljastaisi tulevaa niin en voinut niitä laittaa ;-) Olisi tehnyt mieli vielä lisätä keväinen sää, mutta sitten muistinkin että sehä vasta rupesi näyttäytymään täällä maaliskuun puolella. Upsista...

Spotify

Ehdoton sovellus lemppari puhelimesta! Ostettuani iPhone 5 uskalsin ladat siihen tämän kyseisen ovelluksen ilman pelkoa että vekotin menisi ihan jumiin. Valehtelematta on tultu kuunneltua pitkin päivää vähintään kerran musiikkia tuolta. Tykkään varsinkin siitä, että sovellus ei ole kovinkaan monimutkainen ja sinne pystyy tekemään omia soittolistoja joita sitten voi kuunnella niin monta kertaa kuin lystää. Myös top-listat on ihan huippuja ja on sattumalta löytynytkin uusia mukavia biisejä niitä kuunnellessa! Miten oonkaan pärjännyt ennen ilman tätä ...



Victoria's Secret bodymist

Tämä ihanan herkullisen tuoksun omaava bodymist on kyllä päässyt monen monta kertaa käyttöön! Rakastan sen makeaa ja kesäistä tuoksua, joka sopii varsinkin nyt kevättä vasten hyvin Tämän saatiin siskojeni kanssa rakkaalta ystävältämme Ialta, kuten yhdessä postauksessa(click)taisin jo kertoakkin. Jos tähän vielä törmään, lähtee se suorinta reittiä mukaani, heh. Ja ainiin, nimi tosiaan on Simply Breathless!



Irtokarkit

Nämä varmaan eivät tarvitse sen kummempia selostuksia miksi, haha :-D Musta tämä on niin simply, saa valita juuri niitä omia herkkukarkkeja pussin täydeltä eikä mene yhtään hukkaan! Harmi vain, että Candy King- karkkeja ei enää ainakaan ole täällä missä asun, mutta kyllä nuo tilallekkin tulleet käy.



Maybelline the Rocket Volum' express waterproof

(Läähpuuh mikä sanahirmu tuo olikaan...)Myös lempi meikkijuttuja mahtui tähänkin kuukauteen. Ostin joskus tammikuun alussa muistaakseni ripsivärin vanhan vedellessä viimeisiään ja oli muuten tosi hyvä ostos! Yhtään en oo katunut tämän ostoa. On sanojen mukaan juurikin sen veden pitävä(suihkussakaan ei tahde lähteä millään, pitää välillä aineidenkin kanssa taistella että lähtee kunnolla edes pois, haha :-D), pitää ripset taivutettuina lähes koko päivän ja ulkokuorikin miellyttää silmää. Täydellinen, etten sanoisi ;-)



Velourasu

Monen monta kertaa harkitsin näiden ostoa, koska joutuihan niistä pulittamaan kuitenkin pitkän pennin. Mietin ekana ostavani jonkun herkullisen ja räväkän sävyisen asun piristämään muuten niin väritöntä kaappiani, mutta päädyin viisana valitsemaan käytännöllisemmän värin tumman harmaan. Oikeastihan lähdin hakemaan harmaata sävyssä vaalemapi mutta kauppaan päästyäni huomasin, että koko väriä ei löytynyt enää kaupasta. Tää on justiinsa sitä mun tuuria. Venytän ostoa niin pitkälle ettei enää olekkaan kyseistä asiaa, hah :-D Sattumalta Cubuksessa olikin winterseason- ale eli ne samaan sarjaan kuuluvat talvivaatteet oli -25% joten sain nämä hintaan 29€ muistaakseni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti