maanantai 9. maaliskuuta 2015

Spring must have

Sanni: Aivan ihanaa ja aurinkoista maanantaita sinne ruudun toiselle puolelle Tämä sää on mitä mahtavin- ihan oikeasti! Pitkän pimeyden jälkeen saa taas nähdä tuota rakasta ystävää, aurinkoa, jopa yhden päivän. Ihanaa Oli myös outoa lätätä naamariin aurinkolasit ja jalkaan laittaa conssit(lue: jotka muuten vetelee ihan viimesiä...)ilman että paleli :-0 Sai heti oikein kunnon kevätpistoksen ja senpä kunniaksi väsäsin asioita joita olisi pakko haluaisin ostaa nyt keväälle/kesälle. Enjoy!

1. Ensimmäisenä olisi tämä takki osuus. Listalla olisi uusi nahkatakki, vanha kun tahtoo olla vähän iso ja epäistuva. Tällä kertaa ottaisin värinä mustan jota koristaisi suloiset kultaiset yksityiskohdat- tietty, heh! Myös jo viime kesänä etsinnässä ollut farkkutakki on listalla jälleen kerran sen yksinkertaisuuden ja yhteensopivuuden myötä. Tässä väri saisi olla vaaleahko farkunsävy. Viimeisenä olisi raidallinen tai tumma jakku Peplum-mallilla hyöstettynä olisi täydellinen yksilö joka toisi asuun hieman asiallisuutta mutta myös suloisuutta.

2. Seuraavana olisi perus farkkuja. Tumman farkunsävyiset farkut olisivat niin sanotusti etunenässä listalla- oon jotenkin hurahtanut niihin täysin! Oma farkkutilanne huutaa uusia, sillä hyllyllä odottaa pelkät pölypallot tällä hetkellä, jäiks. Joten uudet farkut ovat tervetulleita

3. Kolmantena olisi peplumpaidat. Niiden sievän ja freshin look:in vuoksi ne on helppo yhdistellä asuun kuin asuun ilman sen kummempia tyylimokia! Tällä kertaa tuollainen valkoinen ja pitsinen houkuttelee hirveästi mua ostamaan itsensä. Sopisi aivan täydellisesti tumman jakun, ballerinojen, tummien farkkujen ja boheemien kiharoitten kanssa, aah Myös perus t-paita isolla(tai pienellä)raitakuosilla varustettuna olisi ihana elvytys tuonne tylsään vaatekaappiini.

4. Näitä 'classy henkisiä' paitoja oon kuolannut jo kuka tietää miten kauan! Ne saa jotenkin asun huoliteltun näköiseksi omalla simppelillä mallillaan. Väreinä olisi nude ja laivaston sininen, joihin sopisi paremmin kuin täydellisesti kultaiset korut kylkeen. Want want waaant!

5. Seuraavana vuorossa on toppeja. Rakastan tämän tyylisiä toppeja joissa on spagettinarut ja hyvin laskeutuva alaosa(jos näin voi sanoa :-D). Kukkakuosilla ja nuden sävyllä varustettuna, olen myyty Näiden virallinen mutta samalla rentofiilis saa asun kuin asun parempaan suuntaan.

6. Nämä jos saisin olisin vähintään taivaassa Eli Nike Rosherun:it! Näitäkin oon katsonut jo pidemmän aikaa ja päätynyt kerta toisensa jälkeen samaan väriin, mustaan. Nämä toisi asuun urheilullisuutta mutta myös klassisuutta. Ajaton malli ja kaikki täsmää liiankin hyvin Ainoa iso miinus on tuo hinta- näitä ei ihan yhdellä istunnolla ostetakkaan sitten.

7. Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä tulee korut! Yksi minkä todella haluan on tuollainen kultainen siro sydän. Se on samalla katseenvankija, mutta tuo myös asuun suloisuutta. Korvakoruina kaikki yksinkertainen ja 'huomaamaton' on mun mieleen Eli ei todellakaan mitään jätti roikkuviakoruja, ei ei :-D
__________________________________________

Toivottavasti piditte tälläisestä postauksesta Ainakin mä tykkäsin koota tänne näytettäväksi tämän ja tulevaisuudessa voinkin tehdä lisää näitä. Jos löytyi omaa lempparia tuolta, olisi tosi mukava kuulla mikä se oli :-) Viettäkää ihana loppu päivä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti