lauantai 14. maaliskuuta 2015

Good morning!

Sanni: Hyvää huomenta Vielä ennen treenejä kerkesinkin tulla tänne teille höpöttelemään ja kertomaan kuulumisia. What's up? Mulle ainakin kuuluu hyvää- itseasiassa tosi hyvää! Eilisessä postauksessa kerroinkin etsiväni mekkoja ja monenetta tuhannetta kertaa hyvin epätoivoisena. Jonkinsortin ihme taisi tapahtua- löysin kuin löysinkin silmään miellyttävän mekon eikä hintakaan päätä huimannut! Kriiterit täyttyivät suurinpiirtein jokaisen kohdalta; a) mekko ei ole liian avoin b) sävy sopii ostettuihin kenkiini c) hinta ei kohoa pilviin d) myös siskot/vanhemmat hyväksyivät sen. Enää pitäisi vaan klikata mekko tilaukseen ja odotella sen 2-5 arkipäivää että pääsisi sovittamaan. Hui miten nyt jännittääkään, vaikka tilausta ei olla vielä edes tehty :-D

Myös tämän upean päivän kruunaa 'aamutreenit'. Kuulun niihin tyyppeihin, jotka mieluusti treenaa aamusta kuin illalla myöhään. Mulle aina aamutreenien jälkeen jää tosi energinen ja virkeä olo, sellainen että nyt hei jaksaa vaikka ja mitä tehdä! Varsinkin aamuvirkkuna herääminen ei koidu kompastuskiveksi, joten kaikki passaa hyvin.

Kirsikkana kermavaahdon päällä keikkuu uusien blogien löytäminen! Eli löysin eilen tooooosi monta uutta blogia, joiden postauksia oonkin nyt lukenut kauas muistin syövereihin. Oon tosi nihkeä löytämään uusia blogeja, joskus sattumalta löytyy monen monta ja pitää oikein kirjata ylös kaikkien osoitteet etten vain satu unohtamaan niitä, hah. Parhaat blogit musta on ne, joissa kuvat ovat selkeitä ja vaaleita ja teksti helppo lukuista. Myös se, että tykkää oikeasti tästä hommasta paistaa monen tekstistä positiivisesti läpi ja koko blogin ilme muuttuu positiivisemmaksi  Mutta nyt lähden etsimään treenikamoja valmiiksi ja esittelemään mummulleni Facebookissa mekkoa. Olipa muuten välillä kiva tehdä tälläinenkin kuulumispostauksen tyylinen kirjoitus! Viettäkää ihana loppu päivä tuolla mahtavassa säässä  Psst. tsemppiä meidän joukkueen tytöille B:en peliin, täältä yksi kannattaja tulee sinne katsomaan myös, hih!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti