tiistai 7. huhtikuuta 2015

11 kysymyksen haaste

Heissaan! Vuorossa olisi haaste, jonka saimme By Sarah- blogin pitäjältä, Sarahilta :-) Kiitos sulle Sarah haasteesta! Elikkäs, tän tarkoitus saada näkyviin blogeja, joilla on alle 1000 lukijaa ja vastata haastajan 11 kysymykseen, keksiä itse 11 kysymystä tilalle ja haastaa 11 uutta blogia tähän. Simple, right? Tässä on pelkästään mun vastaus näihin, mutta eiköhän aloiteta!

Sanni:
1. Kuinka usein käytät korkokenkiä?
= Käytän tosi harvoin korkokenkiä, juhlissa ja ns. hienommissa tilaisuuksissa tulee vedettyä jotain tennarin pohjia korkeampaa! Mutta haluaisin osata käyttää lähes päivittäin :-)

2. Parhaat käyttämäsi kosmetiikkamerkit?
= Oon vielä aika kokematon meikkien suhteen, etenkin erilaisten merkkien kokeilu ei ole ollut laajaa, mutta sanoisin, että pidän eniten Lumenesta tai Maybelline!

3. Mottosi?
= You have to accept failure before you come to a better. Eli vapaasti suomennettuna pitää hyväksyä vika ennenkuin voi tulla paremmaksi.

4. Jos saisit tehdä huomenna ihan mitä vaan haluaisit, mitä se olisi?
= Jäiks, tää on hankala... Lähtisin varmaankin terveenä shoppailemaan Helsinkiin ja ottaisin Kaisan messiin ja samalla voisin sieltä ostaa lahjan hänelle.

5. Kauneimmat nimet mitä tiedät?
= Pidän toooosi paljon Aada, Edla, Viola ja Mikael nimistä 

6. Mitä ruokia tykkäät kokata? Paras reseptisi?
= Tämähän tulikin sopivaan saumaan, kun juuri eilen tein omaa lempparia spaghettipaistosta, njam! Eli se on oma lemppari ruoista, mutta leivonnaisista on suklaahippukeksit Ja reseptit on aika yksinkertaiset, voin tulevaisuudessa tehdä noista postauksen!

7. Oletko hyvä säästämään rahaa?
= No voisin väittää että joo! Varsinkin jos tahto on kova niin tekee sitä duunia asian eteen enemmän, heh :-)

8. Suklaa, sipsit vai karkit?
= Karkit  Varsinkin irttarit, aah 

9. Minkälainen sisustus on mieleisesi?
= Tykkään vaaleasta sisustuksesta, sellaisesta raikkaasta ja valoisesta. Siihen yhdisteltynä tähtikuvio, beige ja tummaansininen on mun silmää miellyttävä.

10. Mitä teet kun tylsyys iskee?
= Hassua, mutta mä siivoan sitten :-D Tai wappailen, leivon, lenkkeilen tai teen läksyt pois alta. Mutta eniten siivoan, hih.

11. Millainen tyyli on mielestäsi paras?
= Hmm... Tykkään eniten sailor&classy- henkisistä vaatteista! Mitään idolia ei mulla ole, mutta esim. Kaisalla on yleensä sen tyylisiä vaatteita mistä mä tykkään. Siksi useasti shoppailureissuilla me isketään silmät samoihin vaatteisiin :-D

Seuraavat 11 kysymystä haastetuilleni:

1. Syötkö aamupalan?

2. Jos sinun pitäisi asua ulkomailla, mikä maa houkuttelisi eniten?

3. Oletko värjännyt hiuksiasi?

4. Tennarit, lenkkarit vai korkokengät?

5. Jos pitäisi valita meikki, jota ilman et haluaisi olla, mikä se olisi?

6. Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?

7. Kuka on tärkein henkilö sinulle?

8. Miten vietät vapaa-aikaasi?

9. Unelmien työ?

10. Lempi herkkusi?

11. Must have- listasi sisältö?

Siinä ne olisivat! Ja haaste lähtee Linda ja Henna, aliisannikaStop for a minuteSara Says ja Aleksiinan blogin pitäjille En tosiaan löytänyt kovinkaan montaa blogia, joissa olisi alle 1000 lukijaa joten saatte nyt tyytyä näihin. Mukavaa loppu päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti