perjantai 3. huhtikuuta 2015

See what I usually eat

Sanni: Tässäpä tulisi postaus jota monia on kiinnostanut- mitä mä syön? Tiedostan kyllä, että oon vielä nuori ja elelen täällä vanhempian siivillä kyllä vielä muutamiakin vuosia, mutta silti ajattelin, että tälläinen olisi kiva lukea!:-) Ja tosiaan multa on aika useasti kysytty mitä syön tms. joten toivotaan että täältä löydätte vastaukset kysymyksinne. Lisää voi kysyä kommenteissa tai mistä mut saakaan kiinni!

Aamiainen

Aamiainen se päivän tärkein ateria, vai miten se meni, haha :-) Mulla ei ole sellaista nimettyä aamupalaa jota ilman en pärjäisi, mutta puuro erilaisilla variaatioilla on se mun juttu! Puuron keittelen yleensä perus kaurahiutaleista, monivilja tai mikä nyt sattuu olemaan kotona silloin ja sekaan lorautan mantelimaitoa. Sen kylkeen laittelen marjoja, rahkaa ja joskus siemeniä. Nämäkin riippuu mitä on ja miten nälkäinen olen! Muita mitä yleensä syön on maustamaton rahka&mysliä, ruisleipää ja hedelmiä. Tästä voikin päätellä, että pyrin syömään ruokaa jolla jaksaisin koululounaaseen asti ilman sen kummempia välipaloja. Huomaa kyllä heti, kun on aamulla naamansa laittanut liian vähän ruokaa tai jotain joka ei nälkää pidä tuntia kauempaa, heh.


Lounas& päivällinen

Lounaana toimii koulun puolesta tehty ruoka! Eli pastaa, perunaa, salaattia, lihaa, kalaa, kanaa, riisiä, leipää... Nämä vaihtelee riippuen päivästä tms. Koulussa meillä ei ole pakko sydöä, mutta itse sinne menen aina syömään oli sitten sitä lempparia tai ei niin silti syön. Viikonloppuisin tulee sitten tehtyä laidasta laitaan erilaisia kokeiluita ja sun muuta :-) Päivällinen menee myös edellisten mukana, pyrin kuitenkin syömään monipuolista ruokaa ja esim. pelkät nuudelit mikrossa tehtynä ei missään nimessä ole vaihtoehto. Hrr... Pelkkä ajatuskin puistattaa.


Välipala& iltapala

Suuuuuper paljon hedelmiä ja erilaisia smoothieita  Syön yleensä pitkin päivää erilaisia pieniä snackseja(jep paha tapa...)kuten mandariinit, omenat, pähkinät, rahkaa tms. Jälleen kerran sellaista täyttävää jotte inhottavasti ala hetken päästä vatsa ala kurnimaan. Iltapana taas syön enemmänkin jotain 'raskaampaa', kuten puurot, ruisleivät erilaisilla lisukkeilla ja jugurtteja. Nyt juuri äsken kokeiltu leivonnainen tulee varmasti tännekkin asti reseptinä piakkoin!:-)


Herkuttelu

Herkuttelen yleensä viikonloppuisin leipomalla erilaisia uutuuksia, jäätelöllä tai irttareilla  Etenkin jälkimmäinen on paras tapa herkutella, hih. Mutta tietenkin juhlat ja sen sellaiset on poikkeuksia, mutta pyrin kuitenkin siihen, että viikolla ei syötäisi mitään herkkua. Yleensä itselläni on pienenä opetettu 2€ sääntö, että sillä ostetaan mitä saa ja ei sitten sen enempää karkeissa. Sipsiä, keksejä, limsaa ja vastaavia tuleekin harvoin maisteltua joten niissä ei mitään ongelmaa ole. Terveellisiä herkkuja on smoothiet, banaanijäätelö/pannukakut ja makeat rahkat. Kaakaosta en tykkää ja mehu taas harvoin on mun makuun tarpeeksi laimeaa joten nillä en juurikaan herkuttele.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti