keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Some newies

Sanni: Aurinkoista aprillipäivää! Tänään on taas se päivä vuodesta kun saa oikein luvan kanssa yrittää huijata muita ja huudella perään 'aprillia aprillia syö silliä ja juo kuravettä päälle!'. Onneksi mua ei tänään sen pahemmin onnistuttu vetämään nenästä- onneksi haha :-D Koulussa tänään olikin pukeutumispäivä ja aiheena oli, että pukeudutaan vastakkaiseen sukupuoleen. Ja pakko kyllä sanoa, että itse suorastaan rakastan tälläsiä päivä! Mut tänään siis näki hiihtelemässä poikienvaatetus yllä ja yrittäen epätoivoisesti imitoida poikia joka asiassa, heh.



Asiasta toiseen nimittäin koulu on jäljellä enään huominen päivä ja sitten onkin muutama höntsäily päivä- jee!! Kellojen siirron jälkeen oon mennyt suoranaisesti sekaisin, aamulla kun pitäisi olla jo pukemassa kiireen vilkkaan meikä tyttö vielä sinnittelee sängyssä silmät ristissä, lukujärjestys on unohtunut kokonaan, monen kertaa on tultu raahattua turhia kirjoja tai unohdettua ne mitä tarvitsisi ja mitähän vielä. Ei ole helppoa ei ... Mutta ennenkuin kukaan kerkeää menettää malttiaan siirrytään viimeaikaisiin ostoksiin ;-)



1. Ensimmäisenä onkin viime postauksessa vilahtaneet farkut jotka lähti mukaani Seppälän alerekistä 10 eurolla! Melkoinen löytö etten sanoisi, heh. Olin jo valmiina pulittamaan yli 50€ sopivista farkuista, mutta sattumalta nämä osuivat kohdalle. Yleensä en tahdo löytää Seppälästä farkkuja, ainakaan kohtuu hintaan joten oon super tyytyväinen näihin 

2. Toisena on Tuurin löytöjä ja nämäkin lähti mun mukaan kympillä :-D Mulle siis kelpaa loistavasti kaikki halppis kuulokkeet jotka kestäisin ainakin sen muutaman kuukauden. Etsiessäni meinasi jo tuskanhiki pukkaa, kun kävelin suoraa 70€ maksavien kuulokkeiden kohdalle ja oma yläraja oli päälle kympin, haha. Mutta onneksi löysinkin nämä hieman miettiessä missä ne viimeksi oli! Kotona googlailin hieman millainen tämä 'merkki' on ja löysin 15-25 eurolla näitä samoja. Joten tuli tässäkin säästettyä ihan huomaamatta.

3. Viimeisenä on myös viime postauksessa nähty 'puhelin kotelo'! En vieläkään ole keksinyt mitään järkevää nimeä tälle, mutta ei anneta sen häritä, hih. Hinta tosiaan oli sen kahdeksan euroa jos oikein muistan. Ja on ollut tosi kätsy ainakin tässä muutamana kertana 


1. Tässä ensimmäisenä on jo teille tuttu Lumenen CC meikkivoide josta olenkin tehnyt erillisen postauksen jo valmiiksi! Postaukseen pääset tästä painamalla. Hinta oli 10.90€ ja ostettu ihan perus Citymarketista :-)

2. Toisena on normaali huulirasva Blistexiltä  Mulla meni suoraan sanottuna lievästi hermot kaiken maailman Baby Lipseihin, sillä jotenkin mun huulet meni tosi huonoon kuntoon joka saattoi myös tietenkin johtua talvesta. Loppujen lopuksi en siis enää oikein uskalla laitella edellä mainittua rasvaa huuliin, joten päädyin etsimään käsiini yksinkertaisen Blistexin ilman sen suurempia lisäjuttuja. Hirveästi houkutti myös hakea uusi Hurraw- merkkinen huulirasva kokeiluun, mutta päätin jättää välistä. Pakko kehaista, että tämä jos mikä on ajanut asiansa ja ulkoasukin on ihan mukiin menevä. Hintaa oli 2€ ja löytyy monista perus ruokakaupoista.

3. Viimeisenä on Tuurista ostettu Rimmelin STAY MATTE- puuteri. Koska rippijuhlat lähenee lähenemistään, päätin kerrankin tehdä jotain ajoissa ja lähdin etsimään peruspuuteria juhlia varten. Ja jottei aamulla tulisi ensimmäistä kertaa töpöteltyä tuota kasvoihin vaan olisi tuntumaa olen muutaman kerran sitä ja kokeillut- ja hyvä on ollut! Muita puutereita mulla ei siis ole ollut koskaan aiemmin, joten en voisi tätä parhaaksi väittäkkään. Mutta muiden blogeja selaillessa oon kuullut tästä vaan hyvää :-) Hinta oli 6.95€.

Siinä oli viime hetken hankinnat! Toivottavasti tämä oli mieluinen postaus :-) Ainakin toiveissa on ollut- seuraava toive jota toteutan on pientä alkua millaisissa juhlatamineissa mut nähdään konfirmaatiossa. Nyt kuitenkin menen jatkamaan päivää isolla kulhollisella pinaattikeittoa, njams 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti