sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Easter news

Sanni: Iltapäiviä sunnuntaihin! Täältä ilmottautuu hieman nuutunut tyttönen joka juuri saapui reissun päältä kotiin. Hassua ajatella mitä kaikkea sitä kerkeääkään tehdä kahdessa päivässä- meinaan että itselläni ainakin tuli tehtyä taas sellaisia juttuja tiuhaan tahtiin joita usein ei pääse tekemään! Lauantai kului oikeastaan valehtelematta koko päivän pesiksen parissa. Aamu starttasi jo seitsemän aikoihin ja pika-aamiaisen jälkeen suunnattiin kohti Hipposhallia ja päivän tulevia pelejä. Vastaan asettuikin kaksi ihan uutta joukkuetta joita vastaan ei ole tultu pelattua pitkiin aikoihin. Hieman vatsassa lenteli perhosia torstain täysin epäonnistuneiden treenien jälkeen, mutta thank god sain palloon osumia- ja vielä tosi hyviä sellaisia! Molemmat pelit päättyivät meidän hyväksi(jee hyvä me!!)ja näin voisi olettaa meidän pelin olleenkin tosi hyvää, mutta voin paljastaa, että se ei kyllä ihan hyvän pelin kriteerejä täyttänyt. Noh, onneksi kyseessä oli harkkapelit ja kausi on vasta alulla!



Pelien jälkeen otettiin nokka kohti Pohjanmaata. Automatka sujui älyttömän nopeasti, sillä alku menikin puidessa edellisiä pelejä ja loppu matkalle sain Ian kanssani Facetimeen juttelemaan. On se kyllä niin kätsy sovellus, aina pienen(okeiokei varmaan puolentoistatunnin)höpöttelytuokion jälkeen saa aina sitten vähän kiinni sen kaverin asioista ja samalla voi kertoa omatkin 'tämän hetken jutut' ja vielä kuvan kanssa! Voittaa ihan sata-nolla wapissa rupatellut/kirjoiteltut kuulumissessiot.

Mummulaan päästyämme vastassa oli kummitätini joka oli pienoinen yllätys mulle, kun en yhtään muistanut hänen siellä olevan visiitillä. Saimme suoraan kävellä ruokapöytään ja herkutella mummun tekemällä home made- pitsalla! Voi jumpe, osaisipa sitä itsekkin sellaista herkkua tehdä ... Tämän jälkeen loppupäivä kuluikin jutustellen tulevista rippijuhlista ja lahjatoiveista. Kääk miten nämä lahjatoiveideatkin osaavat stressata!


Sunnuntaina heräsin ilman mitään kiireitä kummitädin vierestä jonka kanssa oltiinkin höpötelty lähemmäs puoltayötä. Siitä eteenpäin taisin syödä ainakin tooooosi hyvin, nauttia auringon valosta, selaten miljoonia korusivuja, taisin myös vähän torkkua ja serkkujen luona käydessämme mulle myös kokeiltiin erilaisia kampauksia juhlia varten! Sen jälkeen olikin aika huristella kotia kohti joka meni mun osalta nukkuen. Nyt seuraavana taidan yrittää seurata Happee- Seinäjoen Peliveljet ottelua ja taidanpa päästä myös terassille aurinkoon kaffittelemaan(lue: mun osalta sitruunavettä)ensimmäistä kertaa tänävuonna! Ja ainiin, se maantiedonkin koe...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti