torstai 2. huhtikuuta 2015

Sneak peek of my dress





Sanni: Siinä nyt olisi ne! Olipa muuten yllättävn hankalaa räpsiä kuvia ilman ettei koko mekko ns. paljastuisi teille, heh. Kuvista tuli tosi erivärisiä vaikka kuinka yritinkin eri kuvakulmista saada ne edes vähän enemmän samaa väriä, mutta ei se oikein onnsitunut(lue: kuten voitte huomatakin). Ja viimeisen kuvan vasta mokasinkin kun menin valoa katsottuna aivan väärälle puolelle! Noh, enää ei voi mitään ja onneksi virheistä oppii :-) 

Mutta nyt jatketaas eli mekosta vähän pientä kertomusta! Tilasin sen Nelly.com verkkosivuilta, jossa oli ainakin mun mielestä selkeät kokotaulukot/maksu ohjeet/tiedot yms. mitä nyt tarvitseekaan yleensä tietää! Sieltä sitten äitini kanssa klikkailtiin mekko pienen harkinnan jälkeen postiin tulevaksi. Ajaksi luvattiin 2-5 arkipäivää ja sainkin sen neljässä päivässä ihan suoraan tuohon omaan postilaatikkoon. Aika kätsyä omasta mielestä, kun ei tarvitse lähteä sen kauemmas sähläilemään postiin, hih. Kotona sitten kokeilin juhlavermeet päällä kävellä pitkin kämppää ja sillon kyllä varmistui että tämä mekko se on! Vaihtoehtona oli, että sen pystyi palauttamaan, mutta onneksi mun osalta ei tarvinnut:-) Hieman(lue: tosi kireä varsinkin sen löysän höntsäpaian jälkeen oh god!) oli sen mukana tullut vyö aluski kireä, mutta kun se päällä sitten oli rupesi se muototumaan mun muotoon. Mekon helman luultiin olevan pitempi ainakin kuvausten mukaan, mutta ei sekään liian lyhyt kuitenkaan ollut. Hinta oli 49.95€(jos nyt ihan oikein muistan, heh :-D)

Värinä tuo kolttu on jonkinsortin pinkin/lohenpunaisen/korallin sekoitus ja vyö oli kultainen sekä leveä<3 Kengiksi mätsäsi paremmin kuin hyvin alennuksesta bongatut kultaiset korkokengät joilla olenkin nyt ahkerasti yrittänyt kävellä kotona, että edes jotenki osaisi sitten juhlapäivänä! Vielä on kuitenkin treenattava ...Kenkien en hintaa muista yhtään, mutta olikohan päälle kympin olleet. Mekon&kenkien kanssa yhdistän yksinkertaiset nappikorvikset nekin kultaisessa sävyssä ja kummitädiltä saatu sydänkoru tulee myös roikkumaan mun kaulalla<3 Meikki ja kampaus on vielä hakusessa, mutta kaikki aikanaan vai mitä?

Tälläisenä mut siis nähdään tuona konfirmaatio päivänä;-) Mukana olleet korkkarit olivat siis yhdet kuukauden suosikit, joita en voinut vielä silloin sinne kuvata. Teksti venähti vähän(ups!), toivottavasti silti piditte tästä :-) Viettäkäähän suklainen pääsiäinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti